Website laten maken v.a. €350,-

Wij maken websites voor elk budget.

Snel en betaalbare website laten maken

WordPress websites binnen 1 week al online!

Snel en betaalbare website binnen één week? Dat kan zeker. Hoe we dit doen? Door gebruik te maken van WordPress! Voor WordPress zijn er duizenden professionele ontwerpen waaruit we kunnen kiezen. Elk ontwerp heeft weer ontelbare mogelijkheden waarmee het design nog unieker gemaakt kan worden. Deze ontwerpen kunnen we aanschaffen voor enkele tientjes. Vervolgens zetten we een afgeschermde testomgeving voor je op waarop je jouw nieuwe website kunt bekijken. Omdat we gebruik maken van het WordPress CMS, kun je zelf inloggen en gemakkelijk de website beheren.

Voor bovenstaand bedrag verwerken we je huisstijl in de website en installeren we de website met de demo data. Zo kunnen we de kosten laag houden en heb jij een professionele website. In overleg kunnen we je uiteraard verder helpen om jouw website nog mooier te maken. Om de kosten voor je website in te zien kun je onze wat kost een website pagina bekijken.

Een website laten maken door experts heeft voordelen.

Liever een maatwerk website?

Met een ruimer budget kun je een maatwerk website laten maken.

Iedereen kan een WordPress website in elkaar klikken. Maar een maatwerk website vraagt om ervaring en kennis. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van maatwerk websites, webshops en applicaties. Dit doen wij in het WordPress CMS maar ook in frameworks zoals Laravel & Symfony. Naast het ontwikkelen denken wij graag mee met jouw concept. Door mee te denken kunnen wij onze specialistische kennis inbrengen waardoor jouw product alleen maar beter zal worden. Wij denken bijv. mee vanuit het perspectief van de doelgroep. Maar ook de flow van de website zullen wij optimaliseren. Dit zorgt voor een laagdrempelige website. Je websites zal dan als een trechter functioneren en je doelgroep aansturen richting een bepaalde conversie. Denk bijv. aan een contactformulier dat ingevuld wordt. Of een product dat besteld wordt in een webshop.

Maatwerk worden wij blij van. Maar ook jij en jouw doelgroep zal er van profiteren!

Laten we kennis maken!

  ilerimedia locatie

  Locatie

  Wij zijn gevestigd in Arnhem maar hebben geen vast bezoekadres. Bel ons voor onze locatie.

  ilerimedia telefoon

  Telefoon

  We zijn telefonisch bereikbaar van 10:00 - tot 18:00 uur en via WhatsApp zijn we 24/7 bereikbaar.

  ilerimedia e-mail

  Mail

  Via de mail zijn we ook bereikbaar. Klik op de button om ons e-mailadres te tonen en klik nogmaals om te mailen (ter voorkoming van spam).