Website laten maken v.a. €350,-

Wij maken websites voor elk budget.

Website laten maken?

Als ondernemer of organisatie kan je er niet meer omheen: een eigen website. Voor de een dient het als online visitekaartje, voor de ander moet het een geautomatiseerde leadmachine zijn die aan de lopende band potentiële klanten aantrekt. Je kunt jezelf een weekend opsluiten of je handige buurjongen vragen om bij te klussen voor de realisatie van je nieuwe website.

Een tijdelijke oplossing die werkt totdat je website op zwart gaat omdat je geen onderhoud pleegt, je duct-tape oplossingen gebruikt bij problemen of slachtoffer wordt van een cyberaanval door de slechte beveiliging. Kortom: wil je het professioneel aanpakken en serieus aan de slag als ondernemer, dan wil je een website laten maken door een professional. Op deze pagina lees je meer over websitebouw, de mogelijkheden en de bijbehorende investering.

WordPress website laten maken

Een van de populairste CMS’en (Content Management Systemen) onder ZZP’ers en MKB’ers is WordPress. Het systeem is van origine een bloggersplatform en werd in het verleden vooral gebruikt om online teksten te publiceren. Tegenwoordig worden er volledige websites en webshops in gebouwd. Dat komt door de enorme uitbreiding aan thema’s en oneindige keuze uit plugins die het beheer makkelijker maken en maatwerk oplossingen bieden.

Sta je aan de start van je ondernemers-avontuur en wil je veel bloggen, dient je site met name als online visitekaartje of bouw je een kleine webshop? Dan is WordPress vaak de slimste keuze. Veel websitebouwers zijn hierin gespecialiseerd waardoor je eenvoudig de juiste partner vindt om je WordPress website te laten maken.

De voordelen van een WordPress website

WordPress is niet voor niets een populair platform: het biedt voor veel gebruikers enorme voordelen. Denk aan de lage instapkosten, vele uitbreidingsmogelijkheden en ruime keuze uit webbouwers die hierin zijn gespecialiseerd. De voordelen van een WordPress website op een rijtje:

✓ Uitgebreide mogelijkheden en thema-opties
✓ Geschikt voor verschillende branches
✓ Overzichtelijke interface en makkelijk in beheer
✓ Een breed aanbod van plugins, van de beveiliging tot het SEO-beheer
✓ Ruime keuze uit WordPress-specialisten
✓ Uit te breiden met Woocommerce om een webshop te koppelen
✓ Drag-and-drop editor waarmee je makkelijk zelf aanpassingen kunt doen
✓ Maatwerk binnen WordPress mogelijk
✓ Eigen ontwikkeling & design mogelijk
✓ Snelle livegang van je website

Kosten van een WordPress website

Geen gedoe met eindeloze trajecten, facturen met astronomische bedragen en uitgestelde deadlines. Een basis WordPress website wordt snel geleverd tegen een eerlijke investering. Afhankelijk van je specifieke wensen staat je basis-website al online vanaf 350 euro.

WordPress website laten maken

 

Maatwerk website laten maken

Door de flexibiliteit van WordPress kun je binnen de templates alsnog je eigen draai aan je website geven. Binnen WordPress is namelijk ook maatwerk mogelijk. Denk aan het koppelen van externe software-tools zodat de integratie met je reserveringsprogramma vlot verloopt of een webshopkoppeling die orders automatisch inschiet in je boekhoudprogramma.

Maar sommige wensen vragen om meer maatwerk-oplossingen. We zijn naast WordPress ook gespecialiseerd in Laravel en Symfony. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we de mogelijkheden per platform en op basis van jouw behoeften kiezen we het CMS dat het beste hierop aansluit.

Maatwerk website laten maken

 

Je huidige website ombouwen

Loopt de communicatie met je huidige webbouwer stroef, duurt het een eeuwigheid voordat de homepage laadt of ben je klaar om te professionaliseren en heb je al een bestaande website? Naast het bouwen van nieuwe websites helpen we ook met het ombouwen en migreren van je oude website naar een nieuw platform. Wij helpen onder andere bij: Je huidige website versnellen Design en ombouw van je bestaande website Migratie naar een nieuw platform

 

Meer uit je website halen?

De slingers zijn opgehangen na livegang van je nieuwe website. En hoewel alle websites door ons SEO-proof worden opgeleverd, betekent het niet dat je vanaf nu achterover kunt leunen en leads automatisch toestromen. Wil je zichtbaar zijn in de zoekmachines, de juiste leads aantrekken en de conversie op de website verhogen? Dan moet je aan de slag met online marketing. Op basis van jouw doelen helpen we je resultaat behalen door onder andere de inzet van zoekmachine optimalisatie en adverteren in de zoekmachines.

 

Laat je website maken door ilerimedia

Als full-service bureau met meer dan 12 jaar ervaring in de markt, helpen we je bij de bouw van je website, het onderhoud en het vergroten van je zichtbaarheid. Marketing is namelijk net zo (al dan niet belangrijker) dan het laten maken van een website. Dit doen we voor nieuwe en bestaande bedrijven. Kies je voor Ilerimedia, dan kies je voor:

✓ Ruim 12 jaar ervaring binnen de markt
✓ Website voor ieder budget – starten vanaf 350 euro
✓ Maatwerk mogelijk
✓ Gespecialiseerd in WordPress, Laravel en Symfony
✓ WordPress website binnen een week live
✓ Korte communicatielijnen, snelle oplevering
✓ Mogelijkheid om het proces van A tot Z uit te besteden bij ons: van de creatie van de website tot zoekmachine optimalisatie en bedrijfsprocessen optimaliseren.

Laten we kennis maken!

  ilerimedia locatie

  Locatie

  Wij zijn gevestigd in Arnhem maar hebben geen vast bezoekadres. Bel ons voor onze locatie.

  ilerimedia telefoon

  Telefoon

  We zijn telefonisch bereikbaar van 10:00 - tot 18:00 uur en via WhatsApp zijn we 24/7 bereikbaar.

  ilerimedia e-mail

  Mail

  Via de mail zijn we ook bereikbaar. Klik op de button om ons e-mailadres te tonen en klik nogmaals om te mailen (ter voorkoming van spam).