Webshop laten maken v.a. €999,-

Wij maken webshops voor elk budget.

Snel en betaalbare webwinkel laten maken

WordPress webwinkels binnen 1 week al online!

Tegenwoordig is een webshop niet meer weg te denken. Elk bedrijf of winkel dat producten verkoopt kan dit ook online doen. Een van de oplossingen is daarbij een webshop. Met een webshop kan je potentiële klant al je producten bekijken en gemakkelijk zoeken naar een specifiek product. Producten kunnen gemakkelijk in een winkelwagen gezet en direct besteld worden. Betaling kan via iDeal, PayPal, CreditCard of een van de vele andere mogelijkheden. Dit alles kan de klant vanuit de bank in de woonkamer doen.

Een webshop laten maken is vrij eenvoudig. Wel zijn er een aantal punten waar je goed op moet letten. Wij zullen je hier ook goed over adviseren en begeleiden. Een webshop op zich zal namelijk niet zomaar producten verkopen. Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop ook is, zonder bezoekers verkoop je vrij weinig. Een fysieke winkel moet goed vindbaar zijn. Dit geldt uiteraard ook voor je webshop. Daarom is de promotie & marketing van je webshop net zo belangrijk!

Webwinkels in verschillende soorten en maten.

Niet iedereen heeft dezelfde eisen en wensen aan een webshop. Daarom heeft een webshop geen standaard prijs. Om toch een indicatie te geven hebben we een drietal pakketten samengesteld waarin duidelijk wordt wat je ervoor terugkrijgt. In de praktijk zal het afwijken maar op deze manier kunnen we een indicatie geven van de kosten.

Basic webwinkel laten maken

Voor wie is een basic webwinkel geschikt?

Omdat we gebruik maken van WordPress en WooCommerce kunnen we zonder al te veel kosten een webshop opleveren. Let er wel op dat een basic webshop vrij eenvoudig is en het meest geschikt is voor startende ondernemingen. Zo kun je vrij snel en goedkoop starten met het verkopen van je producten in je webshop.

Bij een basic webshop maken we gebruik van een WordPress thema. Een thema is het ontwerp van een webshop en voegt functionaliteiten toe aan je webshop. Doordat we een thema (ontwerp) voor enkele tientjes kopen hoeven we geen tijd te besteden aan het ontwerpen. Daardoor kan een webshop vrij snel gemaakt worden. En omdat elk thema geleverd wordt met dummy content (pagina’s) kunnen we de dummy content importeren. Wij zullen je huisstijl en logo in het thema verwerken zodat je webshop er gelikt uitziet.

Doordat we de basic webshop voor een zeer scherpe prijs aanbieden kunnen wij geen content invoeren. Je moet zelf voor de content zorgen. Daarvoor heb je wel wat WordPress kennis nodig. Als je dat allemaal geen probleem vindt is een basic webshop geschikt voor jou.

Hebben we je interesse kunnen wekken voor een basic webshop? Vraag rechts in het formuliereen een offerte aan.

Professionele webwinkel laten maken

Ook voor een professionele webshop maken we gebruik van WordPress WooCommerce. Inmiddels is de combinatie van WordPress als CMS en WooCommerce als webshop plugin zeer volwassen en robuust. Een bijkomend voordeel is dat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is. Hierdoor is het voor de beheerder van de webshop zeer gemakkelijk om nieuwe producten toe te voegen, bewerken of compleet nieuwe categorieën en pagina’s aan te maken.

Een professionele webshop onderscheidt zich van de basic webshop doordat wij meehelpen met de content. Wanneer je minder ervaring hebt met WordPress en WooCommerce is een professionele webshop geschikter voor jou. Met onze kennis en expertise zorgen we ervoor dat je webshop geoptimaliseerd wordt. Zowel voor zoekmachines als voor mensen. Daarnaast kunnen we je ook helpen met de promotie en marketing van je webshop zodat je optimaal converteert (bezoekers converteren naar orders).

Hebben we je interesse kunnen wekken voor een professionele webshop? Vraag rechts in het formuliereen een offerte aan.

Maatwerk webwinkel laten maken

WordPress maatwerk webwinkel

Bestaande thema’s die voor enkele tientjes gekocht kunnen worden zijn gemaakt voor een breed publiek. Om het thema voor zo een groot doelgroep interessant te maken zitten er honderden functionaliteiten in de website. Hoe meer functionaliteiten, hoe langzamer de webshop zal draaien. En een groot deel van die functionaliteiten ga jij niet gebruiken. Wanneer je veel vraagt van je webshop en onderscheidend wil zijn kunnen we een maatwerk thema maken in WordPress. Zo heb je een zeer goed geoptimaliseerde webshop met zeer snelle laadtijden. Met een maatwerk thema is alles mogelijk.

Naast WordPress zijn er vele andere webshop pakketten. Denk aan bijv. Magento maar er zijn er nog veel meer! Wil je liever geen WordPress webshop ook dan kun je contact met ons opnemen

Hebben we je interesse kunnen wekken voor een maatwerk webshop? Vraag rechts in het formuliereen een offerte aan.

Laten we kennis maken!

  ilerimedia locatie

  Locatie

  Wij zijn gevestigd in Arnhem maar hebben geen vast bezoekadres. Bel ons voor onze locatie.

  ilerimedia telefoon

  Telefoon

  We zijn telefonisch bereikbaar van 10:00 - tot 18:00 uur en via WhatsApp zijn we 24/7 bereikbaar.

  ilerimedia e-mail

  Mail

  Via de mail zijn we ook bereikbaar. Klik op de button om ons e-mailadres te tonen en klik nogmaals om te mailen (ter voorkoming van spam).