Je bedrijf onder de aandacht van je potentiële klanten

Dit doen we door een strategie op te zetten, je website te optimaliseren en advertenties voor je op te zetten.

Meer bezoekers trekken naar je website

Je bedrijf heeft klanten nodig. Een deel van de klanten komen binnen via het internet. Dit kan via je website, social media of advertenties. Wij helpen je bij je naamsbekendheid en het binnenhalen van nog meer bezoekers op je website en in je winkel. Het opzetten van een marketingcampagne kost geld. Ons doel is om dat voor jou terug te verdienen en om nog meer omzet te maken voor jou. Dat is in jouw maar ook in ons belang. Want als jij groeit, kunnen wij meegroeien.

Marketing

Je bedrijf heeft producten of diensten. Deze moet je onder de aandacht brengen van je potentiële kopers. Wij helpen je daarbij door eerst onderzoek te doen naar wie je potentiële klanten (doelgroep) zijn en hoe we deze kunnen benaderen. Vervolgens kijken we naar je huidige of nieuwe website. Deze richten we zo in dat het je potentiële klanten trekt en trechtert naar een conversie. Een conversie kan een verkoop, aanmelding of offerte aanvraag zijn.

Zoekmachine optimalisatie

Je doelgroep komt niet vanzelf aanwaaien op je website. Een deel komt organisch via zoekmachines binnen. Dit zal in het begin vrij weinig zijn. Je moet namelijk een reputatie opbouwen binnen Google zodat je sneller gevonden wordt. Dit wordt zoekmachine optimalisatie (SEO) genoemd. Dit doe je door een zoekwoorden analyse te maken en vervolgens een pagina te creëren in je website per zoekwoord. Onze tekstschrijvers zullen je helpen met het aanmaken van deze pagina’s

Advertenties

Omdat je in het begin vrij weinig organische bezoekers hebt zul je moeten investeren in betaalde bezoekers. Dit doe je door advertenties op te zetten in bijv. zoekmachines (SEA), social media of andere platformen. Afhankelijk van je doelgroep zullen we de juiste medium selecteren.

Als full-service internetbureau verzorgen wij al je online werkzaamheden.

 

Laten we kennis maken!

  ilerimedia locatie

  Locatie

  Wij zijn gevestigd in Arnhem maar hebben geen vast bezoekadres. Bel ons voor onze locatie.

  ilerimedia telefoon

  Telefoon

  We zijn telefonisch bereikbaar van 10:00 - tot 18:00 uur en via WhatsApp zijn we 24/7 bereikbaar.

  ilerimedia e-mail

  Mail

  Via de mail zijn we ook bereikbaar. Klik op de button om ons e-mailadres te tonen en klik nogmaals om te mailen (ter voorkoming van spam).